CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Berbunga Cinta Aisyah Di Hati Rasulullah

Berbunga Cinta Aisyah Di Hati Rasulullah

Wednesday, October 2, 2013

kerana CINTA nya

Assalamualaikum... Alhamdulillah.. masih lg diberikan kesempatan olehnya mengirup udara dan boleh menghela nafas walau seminit cuma. Syukur Allah bagi saya kesempatan untuk meneruskan kerja-kerja menyiapkan persiapan majlis perkahwinan.. Penat... hanya Dia yang tahu... Tapi bila disulam dengan keihklasan insyaallah segalanya akan berakhir dengan Indah.. Maafkan kan saya andai tutur bicara kali ini sedikit berbelit belit... Dua hari saya cuti sakit.. Ambil kesempatan bersama laman blog yang tersayang ni.. Demam semula... Bila sakit, bila ujian melanda tanda Allah sayangkan sy.. Alhamdulillah..

Meniti hari-hari di akhir hidup seorang yang bernama CIK.. sy manfaatkan dengan sebaik mungkin.. Byk ujian yang pernah sy lalui.. Alhamdulillah sejujur nya saya akui sy menerima yang 1000 kali lebih baik dari pada yang pernah sy temui.. Biarpun masih belum ada ikatan halal.. Namun kerana sikap telus, jujur dan ikhlasnya membuatkan sy berterima kasih kepada Allah kerana memberikan sy sejuta pengalaman dalam mencari pengalaman hidup... 

Mohd Hapizul Anuar... Kerana dia sy bertambah yakin untuk teruskan hidup.. kerana semangatnya sy terus bersemangat untuk menjadi lebih berjaya, kerana tanggungjawabnya ibu bapa sy melepaskan helaan nafas yg lega.. kerana AGAMA nya membuatkan sy yakin dan pasti memilihnya... Alhamdulillah... semoga kalian mendoakan hubungan ini kekal selamanya.. insyaAllah..

0 comments: